THE GREEN FAKE FUR & LEVIS JEANS

THE (UGLY) SNEAKERS OBSESSION

sneakers-ugly1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER

OBSSESSION Mens jeg går og venter på mine Archlight sneakers fra LV (yes, I bought them), så syntes jeg lige vi skal tage et kig på nogle af alle de andre fine styles der også er på markedet, for der findes også en masse budgetvenlige varianter. Jeg har fundet 5 modeller som jeg er vild med. Hvilken er din favorit?

http-2f2fbae-hypebeast-com2ffiles2f20172f102fseoul-fashion-week-2017-women-7-0

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THE GREEN FAKE FUR & LEVIS JEANS