BYLIV vs. FORSTAD

PÅSKESMIL <3

img_7972-1

jacket HOSBJERG pants ENVII bag DIOR VINTAGE tee BALENCIAGA

Håber I nyder den sidste dag af påskeferien? Jeg har nydt den med familien, trods vejret har været koldt og blæsende. Jeg kan huske at vejret var så meget bedre sidste år i påsken, men satser på at det snart vender.

img_7970Theodor er virkelig en grine og smile baby, og han kan smile helt op til ørerne. Se bare lige her, haha. Det er virkelig et smil der smitter, og han gør det gerne til alle han møder på sin vej. Håber han bliver ved sådan resten af livet, for det er så befriende og inspirerende. I forgårs fyldte han 8 måneder og hold nu op hvor tiden går stærkt, det har jeg nok allerede skrevet tusinde gange herinde, men jer med børn ved virkelig hvad jeg snakker om!

img_7869

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BYLIV vs. FORSTAD