JEG HAR VÆRET TIL FRISØREN. FØR / EFTER

DET BEDSTE JEG VED..

Annonce for TRIWA
686e4d59-a09b-4f39-b2db-6ae4488f7359

ur TRIWA

I dag pakkede jeg picnictasken til den helt store guldmedalje, så jeg kunne komme ud og nyde det gode vejr med min lille familie. Når det er sådan et skønt vejr, nægter jeg at være indenfor.  Det bedste jeg ved er seriøst at være udenfor når solen skinner. Dagen blev derfor brugt på leg og hygge i fælledparken, en lille powernap i skyggen (mens Theodor sov sin middagslur) og på tilbagevejen købte vi is. (but of courseeee)

Vi skal også snakke lidt om ure, for jeg er i den grad ur-dame og jeg bliver i tvivl om jeg har fået vist jer mit yndlings ur som jeg går med stort set hver dag? Uret er fra det svenske mærke Triwa og jeg har også et rigtig fint guldur derfra. Det bruger jeg bare mest hvis skal være lidt ekstra fin. Det her passer til gengæld perfekt til hverdagsbrug og så elsker jeg at det har små gulddetaljer, for så fungerer det endnu bedre med alle mine smykker, som nemlig mest er i guld.

I kan se meget mere om Triwa her.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG HAR VÆRET TIL FRISØREN. FØR / EFTER