DET BEDSTE JEG VED..

Et år ældre..

img_4162

Så blev det d.23 maj, og jeg er nu et helt år ældre. Tid er en underlig størrelse. Nogle gange går det langsomt og andre gange alt for hurtigt. Jeg syntes dette år er gået ekstremt stærkt, og nu har jeg kun 2 år tilbage i mine tyvere…

Dagen startede kl.06.15 s.h.a.r.p og efter arbejde drønede jeg direkte på min cykel hen for at hente Theodor hos hans dagplejer kl.14.00, og så kom Nicolai så vi kunne spise dejlig frokost i solen på Stefansgade! Aftenen sluttede af på BÆST med de lækreste pizzaer og nu det altså allerede på hovedet i seng, for Theodor har endelig overgivet sig til drømmeland og mine øjne er helt trætte. Kan det passe der er noget pollen i luften? Min næse og øjne løber forfærdelig meget hele tiden, så hvis man ikke vidste bedre og så bort fra mit lumre fødselsdagssmil, så ville man tro jeg gik rundt og var dødsens ulykkelig. Nogle der har nogle gode råd eller fif?

   

2 kommentarer

 • Anne

  Sikke et fint armbånd😍 hvor er det fra? Og Tillykke😁🇩🇰

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Tusind tak! Det er et arvestykke fra min dejlige bedstemor. Det sidder fast på mit venstre håndled. <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DET BEDSTE JEG VED..