Et år ældre..

FALKENBERG STRANDBAD – REVIEW

img_4565
SPONSORERET TUR – FALKENBERG STRANDBAD

Sidste weekend drog vi på en lille forkortet weekendtur til Sverige. Jeg drak champagne på en smuk balkon ud til havet, sippede drinks i en opvarmet udendørspool, gik i spa og spiste den lækreste tre-retters menu på restauranten om aftenen alt imens udsigten bestod af den flotteste solnedgang. Falkenberg Strandbad du var SÅ fantastisk!

Stedet har faktisk været igennem noget af en renovering, og jeg blev vitterligt blæst helt bagover over hvor lækkert det er blevet. Jeg kunne snildt være blevet en overnatning ekstra, hvis det altså ikke var fordi vi gerne ville hjem til lille theo-beo og var ved at dø af savn, haha…

Ikke destomindre kan jeg virkelig anbefale stedet til par – det er så romantisk og hyggeligt og man kan ud over selvfølgelig at være i hele spa-området også gå ture langs havet eller tage ud på den store badebro og springe i vandet! Stedet ville virkelig også være perfekt til en mor-datter tur. Det må blive næste gang!
img_4572-2

I er forresten en del der har spurgt ind til denne røde badedragt – den er fra NLY trend og I finder den her. (Jeg har str. small)

img_4566-2

PS: På vejen hjem i bilen om lørdagen streamede jeg det royale bryllup og tudede selvfølgelig gennem hele ceremonien (who did not??) #harryandmeghan

Så er spørgsmålet bare hvornår der kommer en ny lille royal baby til Kensington Palace, den må jo blive så cute, er det ikke rigtigt!!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et år ældre..