SLUT MED BARSEL

HELLO SUNDAY. Og lidt om mors dag…

3d19b5a7-96a8-4bae-923a-e3eac3d5b6a2

jacket NA-KD tee SOFIE SCHNOOR jeans LEVIS VINTAGE sunglasses DINEBRILLER jacket BALENCIAGA shoes MARNI

Wehuu, det altså dejligt med solskin i København. Så længe det varer. I morges blev jeg vækket kl.05.33 en anelse ufrivilligt på en højhellig søndag – og til og med på Mors dag. Tak Theodor.

Nu sover han lunt ude i gården, den første store kop kaffe fra min elskede Nespresso maskine er allerede indtaget og jeg sidder netop og spekulerer på om jeg mon er typen der får nogle blomster i dag. Ak, der er meget min kære mand kan – men at være romantisk med blomster, det altså ikke lige hans lod. Så jeg tror jeg må drømme lidt videre og glæde mig over andre ting. Det er jo også bare min allerførste Mors dag…

Fejrer i Mors dag?

morsa-dag

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SLUT MED BARSEL