HELLO SUNDAY. Og lidt om mors dag...

JEG HAR VÆRET TIL FRISØREN. FØR / EFTER

img_2767

Jeg trængte til en lille opfriskning på hår-fronten. Naturligt, men lidt lysere, friskere og mere sommerligt.

Jeg var (fandt jeg ud af!) blevet indehaver af den såkaldte ‘graviditetsstribe’. Måske I kan spotte den mørke stribe sådan 6-7 cm ned når du kigger fra hovedbunden. Der er intet kemi over den mørke stribe, men ens hår gennemgår jo noget af et hormons’helvede’ i et graviditetsforløb og det viser sig altså som et tydeligt aftryk i håret. Jeg syntes faktisk det er lidt skægt, og et lille kærligt minde fra den tid. ;-)

Min frisør var Michael, og jeg havde glædet mig som et lille barn siden jeg fik booket tiden! Som I kan se opfyldte han i den grad mit ønske, og jeg gik derfra meget tilfreds og lykkelig. Det bliver bestemt ikke sidste gang jeg kommer til at sætte mig i hans frisørsalon, og skal I have lækre babylights, balayage eller måske en blanding, så er han uden tvivl manden I skal have fat i!

frisoer

img_2788

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HELLO SUNDAY. Og lidt om mors dag...