TODAYS HOT LIST

Opbevaring i KBH

Reklame for Pelican Self Storage
pelican

Hermed et lille tip til alle jer københavnere som også bruger og vender hver en kvadratmeter i jeres lejlighed. Efter vi har fået Theodor er pladsen nemlig blevet mere end blot en anelse trængt herhjemme, og vores kælderrum er seriøst loadet til randen med ting som tøj, møbler samt alle Theos allerede aflagte små babyklæder og alverdens babystuff han ikke kan bruge mere…

Jeg har faktisk været ved at gå ud af mit gode skind over at vi i den grad mangler plads, så vi har virkelig haft brug for et sted at få styr på vores ting.

Pelican Self Storage kommer derfor som kaldet, da de tilbød at leje os et 3kvm stort rum.

Det fedeste er at rummet er virkelig lækkert og jeg bed specielt mærke i at det var særligt beregnet til tøjstativer. (yess) Derudover er det altså et opvarmet rum med gulvtæppe og så har man har adgang til rummet fra 05.30 til 24.00 alle ugens dage!

Som I kan se var Theo fan, og han var nærmest ikke til at slæbe ud derfra. Ha! Prikken over i’et er at der også var virkelig god kundeservice med personlig betjening. Derudover er der altså også mulighed for at leje en trailer gratis (og gratis kaffe) ved alle deres centre! Generelt bare et fantastisk koncept når det gælder opbevaring i København hvad enten man skal flytte eller man som jeg, bare virkelig har haft brug for at få lidt luft i hjemmet og skabe et overblik over alt tøjet ved at få det opmagasineret et fornuftigt, overskueligt og sikkert sted. pleicanc

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TODAYS HOT LIST