Opbevaring i KBH

SLUT MED BARSEL

img_2155

Åhh, sikke en lang pause der kom herinde. Og så hjælper det heller ikke på det, at mit domæne blev lukket ned i sidste uge, fordi jeg åbentbart havde glemt at betale for det.. PBS – hvor var du lige henne når jeg havde brug for dig??

Det er altså ikke for sjov det der med ammehjerne, men jeg må ærligt tilstå at ‘barselshjerne’ efterhånden passer bedre på mig. Efter sådan lange og skønne 11 mdr på barsel, så sker der altså et eller andet med ens tankegang, og jeg har virkelig taget mig selv mange gange i at glemme alt muligt omkring mig som jeg aldrig ville glemme før i tiden.. (apropos ovenstående med at glemme en regning).

På den anden side så fortæller det mig vidst også bare, at min hjernes primære formål har været alt omkring Theodor, og det er nu heller ikke helt skidt syntes jeg.

MEN, d.1 maj startede jeg altså igen hos Carré Jewellery, denne gang som International Brand Manager, og de første to måneder bliver ganske venlige håber jeg, da det bliver på halv tid og med 3 ugers ferie i juli. Jeg har hele tiden prioriteret en blid indkøring med Theodor højt, og jeg tror at det hele nok skal gå rigtig fint trods jeg syntes det er en smule hårdt og hjerteskærende at komme ud af barselsboblen. For hold kæft hvor har det været nogle fantastiske måneder. Bare mig og T. <3

img_2139

   

2 kommentarer

 • Tina

  Barsel er dejligt og her er der mulighed for bedre at sammensmelte med sit barn.
  Nu venter der en ny start for dig og det kan blive en smule svært, men en tid vi mødre skal igennem.
  Velkommen tilbage :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Tusind tak Tina. Jeg har også mange gange tænkt, når det hele blev lidt hårdt, at jeg jo ikke er den eneste, og det er noget alle mødre skal igennem på det ene eller andet tidspunkt. <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opbevaring i KBH