Paris tu es adorable

TODAYS HOT LIST

hotlissst

jeans OFF WHITE tee DKNY bag MANGO sunglasses CÈLINE  bodylotion GLOSSIER shampoo OUAI

Har et lille crush på den her stribede bowling-bag fra Mango og forestiller mig den vil være perfekt sammen med ovenstående outfit. Mit nye favorit brand er OFF WHITE og selvom det er svimlende dyrt, så drømmer jeg om hver eneste style derfra. <3 T-shirten fra DKNY er nok en gammel kending for de fleste af jer, men jeg er tilsyneladende i mit nostalgiske hjørne for jeg er helt vild med den, og går gerne sommeren 2018 i møde iført den!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Paris tu es adorable