Tilbage fra barsel. Status. Og nogle gode råd.

HJEMME HOS MIG

Det slog mig lige at jeg slet ikke har fået vist nogle af de fine billeder fra da fotografen Peter Kragballe var forbi matriklen til en bolig reportage. Billederne er taget i foråret, og udover at jeg vidst må blive lidt bedre til at vaske ovnen af – så syntes jeg de er super fine. Vi havde netop fået vores nye sofa – den som du ser på billedet – ind af døren få dage forinden. Perfekt timing. Det var kærlighed ved første blik, og den er så flot og i gråt velour fra Broste Copenhagen, og jeg syntes faktisk slet ikke det her billede er den værdig.

Og her tænker du måske om velour og baby ikke er en dårlig kombination, men jeg kan fortælle at pletter faktisk har været meget nemmere at rengøre og meget sværere at se, end med vores forrige stofsofa. Så hermed et lille tip hvis du som mor er på jagt efter ny sofa som helst skal virke som ny i mange år frem ;-)

   

2 kommentarer

 • Hold da op en fin indretning. Må sige jeg er lidt misundelig :) Synes dog ikke jeg kan se noget kunst. Har du noget? Et smukt maleri ville passe så fint.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Tak :-) Og jeg har faktisk en del.. bliver bare ikke lige vist på disse to billeder.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tilbage fra barsel. Status. Og nogle gode råd.