SOMMER FAVORITTER

SKINCARE ROUTINES

hud

EYES ON – ZO SKIN HEALTH Jeg har fået lov at teste nogle produkter fra et amerikansk beauty brand som jeg tilsyneladende ikke var klar over, at jeg ikke kunne leve uden. Nu efter at have brugt produkterne i en måned er jeg ikke tvivl –  de er for vilde!

ZO Skin Health er udviklet til levering af innovative hudplejeprogrammer, som optimerer hudens originale sundhed ud fra banebrydende forskning. Prisen er også lidt derefter, men du får virkelig et produkt der holder hvad det lover og mere til. Udgangspunktet med Zo Skin Health er at stimulere og “vække” cellerne igang igen, så de kan yde deres maksimale til en normal cellefunktion. Efter at have været gravid skete der også noget med min pigment i huden, og jeg fik såkaldte pigmentpletter som kun blev værre syntes jeg. Men disse produkter kan heldigvis gå ind og lysne huden og de udjævner pigmentering så huden ser mere ensartet ud. YAS! Derudover er de tilsat en kraftig mængde C -vitamin og lækre antioxidanter som beskytter mod miljømæssige faktorer, der netop forårsager pigmentering og ujævnheder i huden.

Udefra når man kigger på selve produkterne ser det måske ikke ud af så meget, men der har virkelig været en mærkbar og helt tydelig forskel på min hud efter jeg har brugt disse tre produkter. Jeg går allerede helt i panik hvis jeg ikke kan finde dem om morgenen og gruer for når jeg en dag løber tør!

Hvis I også døjer med pigmenteret eller blot vil have en mere ensartet og flot hud og glød, så ved jeg at blandt andet Alfa Omega klinikken og Retouch klinik forhandler produkterne <3

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SOMMER FAVORITTER