THEODOR 10 MDR

SOMMER FAVORITTER

img_4821

leather jacket MEOTINE skirt DAY bag ADAX x FREYA DALSJØ shoes GARDENIA ANKLET CHAIN CARRÉ glasses KOMONO

Jeg regner ikke med at det kun er mig der har lyst til at skifte nærmest hele garderoben ud når sæsonen skifter og sommeren kommer? De sidste par uger, pga. det ekstremt varme vejr har jeg mildest talt haft et par tøjkriser der skulle afværges – for hvad tager man lige på i 28 graders varme… Jeg har efterhånden fået brugt hver og en sommerkjole i min garderobe. Til om aftenen er læderjakken uden tvivl en sand life-saver og sommer musthave, men jeg må nok erkende at det faktisk har været så varmt at det ikke har været nødvendigt med en jakke på noget som helst tidspunkt på døgnet. Nu må vi se hvor længe det varer!

   

2 kommentarer

  • mette

    Drøn-go stil! :)
    hvilken str er din meotine jakke, og er det her vigga modellen? kh mette

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THEODOR 10 MDR