STOP AND SMELL THE ROSES

Tilbage fra barsel. Status. Og nogle gode råd.

Sikke en pause der lige kom herinde på domænet. Jeg prøver for tiden at jonglere rundt mellem det at være den bedste og mest nærværende mor for Theo, samtidig med jeg nu også er tilbage som hard working lady og skal præstere godt på job . Og så er der også lige alt det huslige som sejler (nogle der kan anbefale en god rengøringsdae, ahaha) Nårh ja, og vennerne som man jo også gerne vil se. Jeg kunne virkelig godt bruge nogle flere timer i døgnet, men jeg er bange for jeg simpelthen vil være så træt at timerne vil blive brugt på at sove i stedet. ZzZZzzz. Please sig I er nogle derude som har været der, og kan fortælle det bliver bedre?

Dog skal jeg heller ikke male fanden på væggen, fordi vi har det jo allesammen godt, og den der virker til at lide mindst overlast er heldigvis Theodor, og det gør mig jo egentlig mega glad. Glad baby = Glad mor.

I skal dog ikke snydes for nogle gode råd jeg har måtte sige til mig selv hvis det hele lige brændte lidt på.

 

Hav ikke dårlig samvittighed. Drop den konstante skyldfølelse, og husk dig selv på at du jo tager på arbejde for at kunne give dit barn de bedste rammer.

 

Gå tidligt i seng. Veludhvilet kan man bare klare mere!

 

Sænk dine forventninger. Vasketøjet bugner og der er kommet støv i hjørnerne. Det er OK.

 

Gør weekenderne hellige, og lad vær at sig ja til for mange arrangementer.

 

Har I mon andre gode råd jeg kan skrive mig bag øret?

 

 

 

 

   

4 kommentarer

 • Linn

  Hvor er den fine vikle fra? Er det en fastvikle?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna-Rozalina Gunild Elgaard Aaquist

  Er glad for at høre at det ikke kun er her hjemme, at huset sejler lidt til tider.
  Har en datter på 8,5 måned, startede på arbejde da hun var 6 måneder, hvor faderen holdte en måneds barsel med hende. Det er bare benhårdt at jonglere baby, job, mand, familie, venner og samtidig være en god kæreste/kone. De fleste dage ender med at jeg falder i søvn på sofaen kl.20. Jeg håber det bliver bedre, eller at jeg bliver bedre til at prioritere, hvem ved. Flere timer i døgnet, ville også være kærkommen.

  Men mon ik det er lysere på den anden side.
  Skud ud til alle små børnsfamilier, der hver dag klare dagens dont.
  Vi kan noget..

  Rigtig god torsdag

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Ja, det er så! Vi skal virkelig huske at give os selv et klap på skulderen en gang imellem. Herhjemme er vi gode til at nyde et glas vin når baby er lagt. Det ligesom om, at så kommer man lige lidt ned på jorden igen ;-)

   Dejlig aften x

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STOP AND SMELL THE ROSES