POSTCARD FROM sant feliu de guíxols

Making memories


Fik jeg sagt vi er tilbage i Danmark? Hvis I følger med på Instagram, så ved I nok godt allerede at jeg lige nu befinder mig oppe nordpå i vores sommerhus i Gilleleje. Ude godt, men hjemme bedst! Og Danmark er altså fantastisk på en god sommerdag.
“Desværre” er nettet elendigt heroppe, så jeg har opgivet at sidde med min computer da min tålmodighed ikke rækker til den slags. Derimod har jeg fundet et godt og hurtigt net-spot i husets dybe krog, så der har jeg netop sat mig med mobilen for at skrive dette lille indlæg. For ikke lige at glemme det store glas rosé
der skal indtages imens. Ikke noget særligt dog, ugens spotvare til 45kr i Netto, men den er god og dejlig tør og frisk præcis som jeg holder mest af :-)

Igår tog vi til Tisvilde for lige at fornemme den hyggelige stemning op til Musik I Lejet, i dag har den stået på stranden i Hornbæk, og i morgen holder vi os nok til den gode gamle strand her i Gilleleje. Selvfølgelig efterfulgt af is på havnen og en smuttur forbi fiskemanden efter friske fiskefridelller og krabbehalesalat.

xx

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

POSTCARD FROM sant feliu de guíxols