Making memories

NYE SILKETØFLER OG VINDEREN AF KONKURRENCE

sandals BALENCIAGA (pssst..brug koden EXTRA20 for 20 % ekstra af prisen)

Mit første og nok eneste udsalgskøb – disse printede hotel slippers. Jeg ville aldrig give fuld pris for dem, men nu de altså blevet et godt røverkøb. Glæder mig til at vise hvordan jeg vil style dem. Kan afsløre det ikke bliver Hugh Hefner stilen, selvom de godt kunne skrige lidt derud af ;-)

Og nu til noget helt andet! Jeg har nemlig trukket en vinder af Nespresso konkurrencen – og vinderen blev Charlotte Stein! Tak til alle der deltog <3 Glad for jeg ikke er den eneste der er helt vild med Iskaffe, hah!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Making memories