NYE SILKETØFLER OG VINDEREN AF KONKURRENCE

THE CHANEL JACKET (ON A BUDGET) 

BOUCLE MUST-HAVE  For et par uger siden viste jeg denne chanel lignede boucle jakke i mit what I need indlæg. Den blev efterfølgende klikket hjem på udsalg online på Zara.com, så den er desværre ikke fra Chanel, MEN den har levet på mig lige siden og er af sådan art at det burde være en style alle har i deres garderobe. Den er tilpas rå med de lidt flossede kanter, men er også god at style ned med et par jeans og en hvid tee.

Her får I lige 4 af de bedste bouclés ifølge mig på markedet lige nu!

1.GIAMBATTISTA VALLI 2. IRO 3. ZARA 4. COSTER

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NYE SILKETØFLER OG VINDEREN AF KONKURRENCE