THE CHANEL JACKET (ON A BUDGET) 

THEODOR 1 ÅR

I dag fylder Theodor 1 år. Jeg har nu været nogens mor i ét år, og heldigvis for mig, så blev jeg den lille madglade dreng med de tykke kinder og de store blå øjnes mor.

Jeg har i anledningen fundet to billeder frem fra minutterne lige efter fødslen. Tror faktisk aldrig jeg har vist dem til jer herinde. Det første anede jeg ikke blev taget, og det blev taget allerede 2 min efter han kom til verden og op til mig. Det var Nicolai der tog billedet.

Bliver helt rørstrømsk af at gense billederne. De tager mig tilbage til følelserne og stuen på Rigshospitalet på et splitsekund. Og ja, så afkræftet ser man man altså ud efter knap 2 timers presseveer og så er der lille T med sit aflange conehead som bekræfter det ikke er for sjov sådan noget.

På søndag skal vi fejre den lille bandit, og glæder mig sådan til at se hans julelys i øjnene når han skal åbne sine fine gaver. Den første fødselsdag er altid noget stort, og det er vildt at tænke på alle de minder han allerede har givet os. På godt og ondt så er det det vildeste år E.V.E.R….

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THE CHANEL JACKET (ON A BUDGET)