DOT OBSESSION

CLEANING OUT!

Kom forbi Israels Plads (lige ved Torvehallerne) nu på søndag d.12/8 fra kl. 10-16, hvor jeg har en stand på Tradono Market, og jeg har virkelig gode ting med !  Har PAKKET nærmest alt ned fra mit klædeskab, og hvis I har set noget I godt kunne tænke jer, så sig endelig til! Måske jeg sælger det <3

Situationen er nemlig den, at vi meget står snart i en bolig/flytte situation, og jeg har i den grad brug for at spare sammen!!

Håber vi ses! PS: Theo giver krammer til alle der køber ;-)

LÆS MERE HER

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DOT OBSESSION