Mit nye smil giver mig en fornyet selvtillid

”Jeg føler mig smukkere end nogensinde før ”.
Jeg har altid elsket makeup, fordi føler at jeg ser godt ud når jeg bruger det, men mine tænder har altid irriteret mig. Mange har altid sagt til mig når jeg har bragt emnet op, ” Dine tænder er så flotte, det lille mellemrum du har mellem tænderne er bare en del af charmen med dig”. Men nu var jeg så træt af det lille mellemrum mellem mine fortænder, at jeg har fået det rettet, så nu er mine tænder lige og helt hvide. Dette har givet mig en helt ny selvtillid, som jeg aldrig troede var mulig.

Jeg kan anbefale alle at bruge invisaligntilbud, hvis I også overvejer at få rettet jeres tænder. De giver 2 uforpligtende tilbud på behandlingen, så man kan vælge det bedste tilbud. Jeg valgte det billigste af de 2 tilbud, og jeg er rigtig glad for resultatet. Mit smil har aldrig set bedre ud!

Sådan fik jeg mine nye tænder


Jeg boede selv i Odense, og havde svært ved at finde en tandlæge, jeg følte mig tryg ved og som jeg følte jeg kunne stole på. Jeg faldt tilfældigvis over invisaligntilbud.dk ved en google søgning, det tiltalte mig utrolig meget, at jeg kunne få 2 uforpligtende tilbud på at få rettet mine tænder.
Jeg tog et par billeder af mine tænder, og skrev en længere forklaring om, hvordan jeg synes mine tænder så ud, og hvordan jeg gerne vil have de kom til at se ud.

Afsted med ansøgningen, og vupti 8 dage efter kontaktede de mig igen med 2 tilbud fra 2 af de lokale tandlæger. Selvom jeg ikke havde forventet det var der 2000 kr. i forskel mellem de 2 tilbud, som henholdsvis lød på 23.500 kr. og 25.500 kr. Jeg valgte tilbuddet til 23.500 kr. og bookede en konsultation hos tandlægen. Jeg kom til forundersøgelsen, hvor tandlægen lagde en klar plan for, hvordan mit forløb ville foregå. Nu 8 måneder senere har jeg det perfekte smil, som jeg er så glad for. Selv mine venner, som ellers sagde at det lille hul mellem mine fortænder var charmen ved mig, synes jeg er blevet meget smukkere. Så jeg er så glad for, at jeg tog beslutningen.

Jeg kan klar anbefale, hvis du bor i odense eller omegn, så få 2 uforpligtende tilbud på invisalign her: Invisalign odense

Ny selvtillid, mit nye jeg

Jeg er så glad for mit nye smil! Jeg havde aldrig troet, at det ville have så stor en effekt på min selvtillid, men det har det virkelig. Hvis du også overvejer at få rettet jeres tænder, så få det gjort!. 2 uforpligtende tilbud skader aldrig, og du kan vælge det bedste tilbud for dig. Jeg er rigtig glad for mit valg, og mit smil har aldrig set bedre ud!