Wordfeud snyd og anden ferieunderholdning for par

Der er mange forskellige måder hvor i som par kan nyde ferien sammen. Det kan både tilpasses jeres budget, den tid i har, samt om i ønsker at rejse, i Dankmark eller til udlandet, eller om i egentlig hellere bare vil nyde et par dage derhjemme på sofaen i hinandens selskab.

Uanset hvad kan stort set enhver ferie gøres romantisk med et par få tips.

Word Feud med et twist

Er du til mobil-hygge, og trænger i bare til et par afslappende dage, så kan i udfordre hinanden med et spil Word Feud, vil i gøre det lidt romantisk eller måske lidt frækt, så tilføj et par væddemål, hvor taberen f.eks. skal gøre noget for den anden part hvis man taber.

Pssst…. vil du være sikker på at vinde så læs disse tips til Wordfeud snyd, men pas på han ikke opdager dig i Wordfeud snyd.

Tag en tur til Sverige

Vores naboland rummer på rigtig mange spændende og gode kulinariske oplevelser, og der er da ikke noget så romantisk som at tage til en lækker chokoladesmagning, vinsmagning eller anden smagsoplevelse sammen.

https://www.hittaprovning.se/  kan du se en liste over alle de forskellige prøvesmagninger der er i skønne Sverige, måske noget af det passer med jeres næste ferie eller getaway.

Book en luksusferie

Af og til er det bare SÅ lækkert at komme helt væk fra alting og slappe 100% af. Overvej om i trænger til en weekend. eller en uge med all inclusive, hvor der er tænkt på alt fra a-z, og hvor turen bare er spækket med selvforkælelse i form af f.eks. massage, en tur i spa eller hvad i nu er til.

Det vigtige er at i får tid sammen hvor i kobler helt af, og bare kan nyde hinanden uden forstyrrelser.