Børnefødselsdag i haven? Gode tips

Er det ved at være børnefødselsdag? så er det en eminent idé at holde den i haven. Det er en fed måde at få børnene aktiveret på uden at de voksne føler sig overvældet, men hvad skal man så lave? det kan være svært at finde aktiviteter som passer til alle børnene og som kan vare ved hele fødselsdagen igennem. Men tvivl ej du er det helt rette sted, her kan du nemlig få en masse idéer til, hvordan du kan lave en børnefødselsdag i haven, hvor børnene vil få det sjov og de voksne ikke bliver overvældet. Denne dag vil blive uforglemmelig og du kan også læse om flere ting som du kan lave med din familie og dine børn som vil være uforglemmelige.

Gør børnefødselsdagen uforglemmelig for alle parter

En børnefødselsdag i haven byder også på en dag i det fri og forhåbentligt også i godt vejr. Derfor er det vigtigt at du har noget at spise og specielt noget at drikke til de små, på den måde er du og de bedst klædt på til en dag i haven. Vil du gerne gøre fødselsdagen speciel, så kan du dekorere og indrette haven efter et bestemt tema som for eksempel western eller prinsessefest. Det er en fed måde at skabe en stemning og en generel idé i forbindelse med festen, både for dig, fødselsdagsbarnet og for gæsterne. Det gør det også nemmere at købe ind til selve festen og så bliver det også nemmere at finde aktiviteter som passer til temaet, på den måde vil børnene også langt mere være med. Fortæl en historie med festen prinsesser danser fordi de skal gøre sig klar til det store bal og det skal vi øve på, derfor blev prinsesserne meget glade da de hørte, at festens næste aktivitet er stopdans.

Gør det til en leg og skab minder med dine børn

Du kommer på denne måde ned på børnenes niveau og taler til deres fantasi og deres nysgerrighed. Når du skaber en historie og en fortælling ud af festen så gør du det til en leg og de små vil også være meget mere tilbøjelige til at deltage. På den måde vil både gæster og fødselaren få en uforglemmelig dag og det vil du som forælder også. Vil du have andre oplevelser med dine børn som sætter sig fast i minderne, så kan i nyde den danske natur på en helt anden måde end hvad i er vant til. Når du høre ordet strand så tænker du sikker på sol, sommer, varme og badetøj, men den kan faktisk også nydes på andre måder. Du kan tage på ravjagt med hele familien, det er en fed måde at få de små med ud på en tur i løbet af dagen eller om aftenen. Det er en tur med et formål og det er bare generelt mere tillokkende for de små. Skal man så ud og finde små skatte er det endnu sjovere. Er du begynder i ravjagt så kan du læse meget mere her og på den måde få langt mere ud af turen på jagt efter rav. Det er din ideelle mulighed for, at skabe skønne minder med dem som du holder af.