EMS træning – en effektiv måde at træne på

Vi kender det alle sammen. Det er supersvært at finde motivationen til at komme ned og få trænet, når man har en almindelig hverdag at skulle se til. Derfor vælger man oftest at springe over træningen, og i stedet blive liggende på sofaen hvor man ender med at spise snacks og se film. Dette kender jeg selv alt for godt, og vil derfor også komme med nogle hurtige tips og fifs til hvordan, du kan overkomme den forhindring.

Den første og ”bedste” undskyldning er altid tid. Det vi oftest snakker om, og refererer til, når vi skal komme med dårlige undskyldninger, er tiden og hvordan vi ikke kan finde den, når der skal trænes eller lignende. Vi kan tit have en tendens til altid at bruge denne undskyldning, uanset om det er sandheden eller ej. Derfor kigger vi også i alternativer i forhold til træning, så denne undskyldning kan blive elimineret. Det skal dog tilføjes, at der højst sandsynligt også er et strøg af sandhed ved de fleste, der refererer til tiden som en knap ressource i forbindelse med træning. Dette fordi det gennemsnitlige menneske oftest har travlt.

Men!! Der findes løsninger på hvordan du hurtigt kan overkomme dette problem, og den dårlige undskyldning. Der er nemlig kommet en træningsform, som kaldes for EMS træning. Denne træningsform kan gøres på den halve tid, og er mindst lige så effektiv. EMS er en træningsform som kan gøre din træning endnu mere effektiv end ved almindelig træning, samtidig med at du kan klare en træningssession svarende til 90 minutter, på sølle 20 minutter. Dette kan alt sammen lade sig gøre, fordi du får en dragt på, også kaldet et X-body suite, som stimulerer dine muskler endnu mere når du træner. På den måde stimuleres de store muskelgrupper; lår, baller, mave osv. endnu bedre og gør din træning hurtigere og mere effektiv.

Selv kan jeg kun anbefale denne form for træning, da jeg føler at jeg har fået meget mere overskud i hverdagen, samtidig med at jeg har tabt mig enormt hurtigt. Ydermere er, undskyldningen om at jeg ikke har tid ikke valid længere, da det nu bare er sølle 20 minutters træning fremfor 90 minutter i et ildelugtende træningscenter. Samtidig har jeg heller aldrig været fan af fitnesscentre, og den stemning der er dernede. Derfor var dette alternativ også yderst behageligt for mig! Hvorfor jeg også varmt kan anbefale at give Shaping Studio et besøg, hvor de netop har EMS træning som en ydelse. Derfor skal der lyde en stor anbefaling fra min side af, på ikke kun EMS træning, men også de andre yderst lækre services og ydelser som de tilbyder – så kontakt dem allerede i dag, og få din træningslyst tilbage!