Find din nye stil med gamle stel

Kender du det med, at det gamle nogle gange kan være federe, end det nye er? Det er naturligvis ikke noget, der er gældende i alle tilfælde, men jeg synes virkelig, den holder, når det kommer til spisestel. Der er meget af det gamle spisestel, jeg er hel vild med. Derfor har jeg også besluttet, at jeg endelig skal forkæle mig selv ved at købe noget af det stel, jeg så længe har drømt om.

 

Her køber jeg mit gamle stel

Det lyder jo egentlig ikke så pænt, når man siger ”gammelt stel”. Men det er jo det, det er. Og så alligevel ikke. For der er forskel på, om noget bare er gammelt, eller om noget er antikt. Hvis det er antikt, så har det jo en værdi, hvorimod noget der er gammelt, bare har eksisteret i lang tid. Jeg fandt Blå Blomst Svejfet her på siden, da jeg skulle vælge stel til mit hjem. Jeg elsker Blå Blomst stellet fra Royal Copenhagen, og der er et kæmpe udvalg i blå blomst på siden.

 

Skal man vælge noget mere klassisk?

Men jeg har også overvejet, om jeg skal vælge noget, der er lidt mere klassisk? Der er f.eks. mange, der har musselmalet stel, og jeg er vild med det! Jeg synes, det er et af de designs, som man aldrig kan få nok af. Derfor kan det være, at jeg skal vælge musselmalet stel. Men det er svært at finde ud af.

 

Sådan skal du opbevare dit smukke, gamle stel

Det kan være en skam, hvis man bruger mange penge på et smukt, antikt stel, og det så er noget, der bare står inde bagerst i skabet. Men det behøves det absolut heller ikke at gøre. Det kan i stedet for være, at du kan købe et vitrineskab, f.eks. til køkkenet eller spisestuen alt afhængigt af, hvor du har mest plads. Her kan det stå og pryde dit hjem alle dage. Så giver det også lidt mere mening, at man bruger penge på det.

 

Gammelt betyder ikke grimt

Bare fordi man køber noget, der er gammelt, så betyder det langt fra, at det også er grimt. Du kan for eksempel undersøge, om et godt gammeldags musselmalet stel kunne være noget for dig. Når man handler ved en antik shop, så ved man også, at de ikke sælger noget, der ikke har værdi. Derfor kan du sagtens købe brugte ting til dit hjem. Det er også langt bedre for miljøet, hvis man gør det på denne måde!

 

´