En paraply-virksomhed med danske rødder

En paraplyvirksomhed med danske rødder, Society of Lifestyle tilbyder elegance og luksus til hverdagen. Med en stærk tro på, at kvaliteten aldrig må gå på kompromis, leverer dette firma det bedste inden for design, materialer og håndværk. Fra elegante og luksuriøse møbler og boligtilbehør til hudplejeprodukter til køkkenredskaber og gourmetmadprodukter, Society of Lifestyle har alt hvad du behøver for at leve dit bedste liv. Dansk design er kernen i alt, hvad de laver, og det viser sig i deres sans for detaljer og engagement i at skabe smukke, funktionelle produkter.

Society of Lifestyle – din one-stop-shop for alt hvad angår livsstil

Society of Lifestyle er en paraplyvirksomhed med danske rødder, der fører tilsyn med fire unikke brands: House Doctor, Nicolas Vahé, byNORD og Meraki. House Doctor har møbler og boligtilbehør, der afspejler et elegant skandinavisk design. Nicolas Vahé leverer gourmetmad som rosmarinolie, salt, peber, syltetøj, drikkevarer og mere. byNORD tilbyder luksuriøst sengetøj til en god nats søvn, og Meraki plejer din hud med kvalitetsprodukter. Society of Lifestyles mærker leverer et varieret, men sammenhængende udvalg af produkter, der har til formål at forbedre kvaliteten af ​​dit hjemliv. Forskellige områder af dit liv bliver alle taget hånd om, lige fra den mad du spiser til den måde du sover om natten. Society of Lifestyles produkter kan hjælpe dig til at leve et bedre liv ved at omgive dig med kvalitetsartikler.

Fordelene ved enkelt, elegant og moderne skandinavisk design

Lad os se nærmere på fordelene ved denne type design.

Enkelhed

Noget af det mest slående ved skandinavisk design er dets enkelthed. Denne type design favoriserer rene linjer og minimalisme. Det betyder dog ikke, at skandinavisk-designede værelser er kolde eller sterile. Tværtimod er de ofte ret varme og indbydende. Nøglen er at opnå den rette balance mellem form og funktion. Hvert element i et rum skal tjene et formål og bidrage til den overordnede æstetik. 

Elegance

Skandinavisk design er også kendetegnet ved sin elegance. Denne type design handler om funktionalitet og enkelhed, men det betyder ikke, at det heller ikke kan være smukt. Faktisk er nogle af de mest fantastiske eksempler på skandinavisk design faktisk ret simple i deres konstruktion. Fokus er på kvalitetsmaterialer og håndværk frem for udsmykkede detaljer eller prangende farver. 

Moderne æstetik

Denne type design lægger vægt på rene linjer og en minimalistisk tilgang. Det inkorporerer også ofte naturlige materialer som træ eller sten i dets overordnede udseende. Hvis du leder efter en måde at opdatere dit hjems stil på, men ikke ønsker at starte helt fra bunden, kan det være den perfekte løsning at inkorporere nogle Scandi-inspirerede stykker. 

 

Skandinavisk design er kendt for sin enkelhed, elegance og moderne æstetik. Denne type design kan være en fantastisk måde at opdatere dit hjems stil på. Nøglen er at fokusere på kvalitetsmaterialer og håndværk. Med de rigtige stykker fra Society of Lifestyle kan du opnå et smukt skandinavisk-inspireret look i dit eget hjem.