Kærligheds paraply der Lader regnen blive ude

At gå ud i det danske vejr kan godt byde på mange overraskelser da man aldrig ved hvornår den næste byge lurer lige om hjørnet. Derfor er det altid en god idé at være beredt ved at have en flot og smuk paraply med sig fx en kærligheds paraply med røde hjerter. Denne store paraply er ekstra sikker og kan både sørge for, at du selv, samt en ledsager undgår at blive våde på grund af regnen. Så kan kærligheden rigtig udfolde sig under paraplyen skærm en kold efterårs dag.

Hjerte paraply med god holdbarhed og stor skærm

Det, som især skiller sig ud ved denne romantiske paraply, er dens høje kvalitet, som gør, at du kan være sikker på, at du nok skal holde dig tør i regnvejret. Materialet, som paraplydugen er lavet af er 100% polyester pongee, som netop er udviklet med henblik på, at det skal holde dig tør.

Paraplyen koster hos Paraplybutik kun 199 kr. og det er muligt at få sendt paraplyen gratis til en GLS pakkeshop nær dig. Alternativt kan du vælge at få den tilsendt med Post Nord for kun 25 kr, og hvis du køber for mere end 150 kr. Skal du slet ikke betale for GLS-transport uanset hvad du køber.

Paraplyen er nem at få op da du blot føre en pal op på en enkelt og sikker måde kan sørge for at paraplydugen folder sig ud og på få sekunder har du en udslået paraply, som nok skal holde dig tør.

Når paraplyen er lukket måler den 89 cm og når den er slået ud har den en diameter på 102 cm, hvilket er nok til i hvert fald to personer, som går behageligt ved siden af hinanden.

Rød og sort paraply til en eller to paraply med god holdbarhed

 

Paraplyen har et skaft, som er helt lige helt ned til håndtaget. Dette er udformet som et stort hjerte og faktisk gode at holde fast i. Paraplyen er derfor nem at holde om uanset hvordan du vender og drejer hånden. Skaftets diameter er 14 mm og selve håndtaget er lavet af metal mens skaftet er lavet af fiberglas.

Den røde farve på paraplyen gør, at det hele kommer til at virke romantisk og hyggeligt under paraplyen når du kigger rundt omkring.

Så hvis du ønsker at komme i bedre humør mens du går rundt i regnen, så kan denne paraply gøre noget godt for dig. Når du skal transportere kærligheds paraply i lukket tilstand, kan du glæde dig over den kun vejer 370 gram, det er en funktion, som det mærkeligt nok kun er de færreste paraplyer, som har, men den gør det nemmere når man skal ud igen og det er stoppet med at regne.