Hold varmen med en halsedisse

Vinteren og de kolde dage lurer lige om hjørnet i Danmark. Det betyder, at du endnu en gang skal til at finde det varme tøj frem. Mange danskere er vant til at klæde sig på lag-for-lag om vinteren for at holde ekstra godt på varmen. Derfor er halsedisser, også kendt under navnet neckwarmer, blevet en populær beklædningsdel til vintergarderoben. Herunder bliver du guidet til, hvordan du kan style halsedisser med resten af din garderobe.

Halse- hvad for noget?

Du har garanteret set halsedisser eller neckwarmer på dine veninder eller kollegaer. Det er en beklædningsdel, som du tager over hovedet, og som holder din hals og dit brystparti varmt. Mange halsedisser har form som en et langt rør. De kan fås i forskellige længder og tekstiler alt efter dit behov.

Halsedisser til cykelmyggen, der trodser kulden om vinteren

Det kan være hårdt at cykle i koldt vejr, men heldigvis kan du klæde dig på til sæsonen og dermed komme varmblodet igennem efteråret eller vinteren. Noget af det vigtigste ved cykelbeklædning om vinteren er faktisk, at du holder din hals varm. Jo bedre din hals er dækket til, jo mindre chance har du for at blive syg. Det er her, halsedisser kommer ind i billedet.

Halsedisser bliver fremstillet i forskelligt materiale. Til cykelture er det især populært med en neckwarmer eller halsedisser i fleece, da de holder på varmen uden at klæbe sig til huden på en ubehagelig måde. Derfor er fleece et oplagt materiale at vælge, hvis du cykler meget. Du kan finde et stort udvalg af halsedisser lige her.

Halsedisser til de modeglade

En af de mange gode ting ved halsedisser er, at du kan få dem i et væld af forskellige farver. På denne måde kan det være med til at give et spil i dit outfit. Hvis du f.eks. har meget ensfarvet tøj på, kan du bryde dette med en halsedisse i en anden farve. Det handler om at være kreativ med farvesammensætningerne – kun fantasien sætter grænser.

Du kan få en neckwarmer, som det også kaldes, i mange forskellige uldtyper. Merinould er særligt populært, da det føles silkeblødt mod huden samtidig med, at det isolerer godt. Du kan også få halsedisser i cashmere, alpacauld, mohair og meget mere. Faktisk er det også blevet populært at strikke sine egne halsedisser, men det kræver tid og tekniske færdigheder. Heldigvis kan du nemt finde din nye neckwarmer i en butik eller på nettet.