Kjole tunika til kvinder

Tunika Kjole til damer er et must i din garderobe. Vores tunikaer kan du bruge om sommeren med bare ben og når vejret skifter, kan du bruge dem med jeans eller leggings under. Vi er vilde med tøj som kan benyttes gennem hele året 😊 Vi tilbyder tunika skjorter også da vi egentlig godt selv kan lide kombinationen med en top under. Du kan naturligvis lade den være tilknappet og så fungerer den som en kjoletunika, men står den åben er det også fedt – fx på stranden når man lige hurtigt skal have noget over. Eller til leggings hvor man gerne vil have noget til at gå ned over bagdelen. Så en tunika skjorte er altså heller ikke så ringe at investere i. Vi tilbyder begge typer i et hav af farver. Hvad er du mest til en flot pink tunika, eller en frisk turkis tunika den klassiske sorte tunika? Må indrømme jeg har en af hver! De kan begge noget særligt 😉

En tunika er også god uanset figur. De er let anvendelige og super behagelige at have på – intet som strammer.

Er det en ensfarvet kjoletunika kan du let style kjolen med accessories. Et fedt bælte, store halskæder eller tørklæder. Det er med accessories du kan personliggøre dit udtryk og gøre kjolen til noget helt særligt. Udtrykket er igen forskelligt om du bruger sneaks eller stiletter. Det er fedt med tøj man kan bruge til både hverdag og fest alt efter hvordan du styler det.

Tunika udsalg

Du kan hos beautyflow af og til finde tunikakjoler på udsalg. Og er der ikke flere så tilbyder vi for det meste altid rabatkoder. Det er stensikkert at du får en rabatkode når du skriver dig op til vores nyhedsbrev. På den måde kan du spare penge på de helt nye styles og herunder også nyhederne på tunikaer. At spare penge på lækre styles kan vi godt lide og derfor skal I tilbydes det samme.  Vi håber at du kan finde din one and only tunika hos os. Vi gør os i hvert fald umage for at tilbyde så lækre styles som muligt.

Følg os også på de sociale medier – her har du mulighed for at følge med i stylingstips, se vores nyheder, men følge med i når vi sætter bestemte varer ned. Det kan jo være din favorit er imellem.. Billige tunika og billige kjoler er jo bare skønt at få fingrene i.

Når du bestiller online hos beautyflow modtager du dine pakke allerede 1-2 dage efter din bestilling. Vi ønsker at give dig en god oplevelse som kunde når du handler hos os. Skulle den tunika du har købt ikke passe dig har vi super let retur og GRATIS ombyt til en anden str.

VELKOMMEN HOS BEAUTYFLOW.DK

© Copyright beautyflow.dk