Opgradér dine boligtekstiler og din seng med det bedste på markedet

Opgradér dine boligtekstiler og din seng med det bedste på markedet

Dette indhold er sponsoreret.

Vi er efterhånden rigtig mange, der ynder at forkæle os selv i de hjemlige omgivelser. Vi prioriterer at købe kvalitetsprodukter, der er kræset om og kan holde længe. Således får vi ikke kun pæne og behagelige møbler og interiør, vi gør også miljø og planeten en tjeneste, da vi meget sjældent skal købe nyt.

Er du en af os, så ved du sikkert, at sengen er et sted, hvor det er helt legitimt at gå efter det bedste på markedet. Det er der selvfølgelig en stribe gode grunde til.

Jo, det er da væsentligt, at stilen er gennemgående, og at sengen er til at holde ud at se på. Men overvej lige det faktum, at du bruger cirka en tredjedel af dit liv liggende i din seng. Når det gælder om at optimere din søvn og liggekomfort, bør du derfor ikke nøjes, når det kommer til valg af seng. Her kommer en Jensen-seng ind i billedet.

Den norske sengeproducent bryster sig af at være markedsførende, og de har da bestemt noget at have det i. Jensen blev grundlagt i 1947 og har stor erfaring og knowhow inden for møbelproduktion og design. Selvom senge ikke var en del af det helt oprindelige sortiment, er Jensen-senge helt bestemt et sikkert valg.

Ved at køb en Jensen-seng kan du vide dig sikker på, at du får en seng, hvor liggekomforten er førsteprioritet og materialevalget kompromisløst. Jensen-senge produceres fortsat i Norge, og med fokus på godt håndværk får du altså et kvalitetsprodukt, der er fremstillet under ordentlige forhold af kompetente medarbejdere.

Forkæl sofaen med de smukkeste tæpper

Nu er det jo ikke kun soveværelset, der bør kræses om. Det rum i hjemmet, vi opholder os i det meste af vores vågne tid, er for de flestes vedkommende dagligstuen. Her er sofaen sandsynligvis det sted, hvor vi oftest slænger os. Hvorfor så ikke udstyre dette fantastiske møbel med nogle pæne og behagelige tæpper?

Tæpper til sofaen kan nemlig give det sidste pift, der understreger hyggen i dit hjem. Og så er det også væsentligt, at tæpper til sofaen er funktionelle og kan hjælpe dig med at holde varmen på en kold januardag.

Tæpper til sofaen spænder lige fra den ene yderlighed til den anden. De kan være ensfarvede, men de kan også fås i alle tænkelige farver. Og er du til mønstrede tæpper til sofaen, er der også et kæmpe udvalg her, hvor kun din fantasi begrænser udvalget.

Dermed er der altså masser af tæpper til hvilken som helst smag. Om det skal være tæppedesign i moderne pastelfarver, der nænsomt spiller sammen med væggens farve, eller om du foretrækker nogle mere markante farver, der skaber kontraster. Og endelig fås forskellige mønstre, der leder tankerne hen på det sydlige Europa og Mellemøsten.