Sæsonskifte i garderoben

Sæsonen skifter snart og det er på tide, at sige farvel til de lange sommernætter og pakke sommerkjolerne væk, og i stedet for hive strikken frem og trække huen ned.

 

Kommer vinteren også altid bagpå dig, og mangler du lige pludselig vintertøj. Eller elsker du også bare at prøve produkter fra andre mærker end du er vant til, og er du ligesom mig altid på udkig efter nye hjemmesider, hvor du kan finde de bedste nyheder med et stort udvalg? Hos MollyogMy kan du finde et kæmpe udvalg, de sælger alt fra bluser, bukser, striktrøjer, støvler, vinterjakker og meget mere. Derfor er man næsten garanteret, at finder noget der falder i din smag. Også hvis du ligesom mig synes det er svært at finde noget der passer til din stil. De har nemlig et stort udvalg fra mange forskellige brands, derfor kan man altid finde noget der falder i ens smag.

 

Bliv inspireret

Mangler du inspiration til hvordan du kan pifte et vinteroutfit op, som både er varmt og smart?

På MollyogMy bliver du nemt inspireret til sammensætningen af tøjet, men også sammensætningen af de accessoires du skal have på til. Du kan nemlig finde et stort udvalg af forskellige produkter såsom hårpynt, farverige strømper, bælter eller huer og handsker. Så synes du, at det er sjovt at gå imod de mørke tider med farverigt tøj, er der garanteret meget for dig derinde.

 

Lidt til en hver

Er der andre end dig der mangler noget nyt derhjemme, så kan du også nemt finde det her, de forhandler nemlig også børnetøj og bolig. Derfor kan du kan nemt finde lidt til en hver. Her kan du finde nogle af de største brands i børnetøj. Eller nyt smart til hjemmet. Alt dette er samlet lige her, sådan du nemt kan handle det hele over en gang, lige hjemme fra din stue på et tidspunkt der passer dig.

 

Mine personlige favoritter

Man kan nemt få et overblik over MollyogMy’s favoritter. Hvilket har inspireret mig, til at prøve noget andet end det man selv ville vælge. Mit personlige favoritbrand i øjeblikket er Neo Noir, her kan man altid regne med et stort sortiment at mange forskellige produkter. De har alt fra kjole, striktrøje, bukser og jakker.

Derudover kan man finde et stort udvalg af smarte vinterstøvler, som man kan sammensætte til mange af de farverige kjoler og strømpebukser. Alt dette er et kæmpe must have i min vinter garderobe.