Optimér din opbevaring: Få mest muligt ud af dine kvadratmeter

Optimér din opbevaring: Få mest muligt ud af dine kvadratmeter

Dette indhold er sponsoreret.

De fleste af os kender nok lidt til problematikken at mangle plads. Om det er klædeskabet, der er blevet en kende for småt, kælderrummet, der flyder over med sager, vi ikke kan nænne at smide ud, eller køkkenskabene, der bugner af pladskrævende maskiner og konserves – det kan være svært at holde styr på sit inventar!

Der er dog hjælp at hente, og med lidt praktisk og snedig organisering kan du højest sandsynligt få frigjort en helt masse værdifuld plads, så du ikke behøver at smide dine højtelskede ting ud. Læs med her, og få et par gode råd med på vejen – held og lykke med projektet!

Opbevaringsmøbler

Reoler er helt ideelle til en masse forskellige opbevaringsformål. Deres praktisk højde og rimeligt smalle dybde betyder, at de ofte ikke optager meget plads i rummet, selvom de kan indeholde rigtig meget inventar på fiks og overskuelig vis.

En pallereol er særligt praktisk, da den har en utroligt stærk bæreevne og desuden løbende kan tilpasses, så den altid er optimeret efter dine behov for opbevaring. Pallereoler fås i et utal af højder, bredder og dybder, og der er derfor rigtig god sandsynlighed for, at du kan finde en reol, der passer perfekt til netop det rum og den plads, du har tiltænkt reolens placering. Herefter kan du nemt og hurtigt tilpasse hyldestørrelserne, og før du har set dig om, har du fået en næsten skræddersyet opbevaringsmulighed, som du kan bruge igen og igen.

Sikkerhed og privatliv

Det kan måske virke en smule usikkert og bekymrende at lægge sine ting væk til opbevaring i eksempelvis kælder- eller loftsrum. Selvom man vælger midlertidigt at pakke nogle sager væk, er det jo ikke ensbetydende med, at man ikke holder af dem og gerne vil passe ordentligt på dem.

For at kunne benytte sig af lagerfaciliteter såsom loftrum, kælderrum eller garager med god samvittighed, kan det være en god idé at anskaffe sig nogle ordentlige hængelåse med kode, som ikke bare kan klippes op med lidt godt værktøj. På den måde kan du med ro i sjælen være sikker på, at du har dine ting i fred uden at gå glip af den ekstra opbevaringsplads, som du sikkert kan nyde rigtig godt af.

Du bør altid huske på, at eksterne opbevaringsrum kan være mindre isolerede og derfor mere udsatte for forskellige uheld, eksempelvis i forbindelse med vejret. Mange mennesker har oplevet oversvømmede kælderrum eller dryppende loftsrum, og du kan derfor overveje, om dine sager skal beskyttes ekstra mod sådanne hændelser. Dette kan være i form af en palle, der løfter dine ting et par centimeter over jorden, eller en presenning, som skaber overdækning for læk eller dryp.

Du har forhåbentlig fået lidt inspiration til, hvordan du bedst muligt benytter dig af dit hjems muligheder for opbevaring. God fornøjelse med organiseringen.